8. september 2024

Tysk heisfabrikk stanset av pandemi

Flere arbeidsplasser er blitt stengt som følge av pandemien. Nå meldes det også om at verdens fjerde største heisprodusent har måttet stenge en av sine fabrikker.

I følge Nasdaq har Thyssen måtte stoppe sin produksjon etter at to ansatte testet positivt på koronaviruset. Fabrikken som ligger utenfor Stuttgart ble stanset den 16. mars og 14 dager frem i tid.

Det fremgår ikke hvor mange som jobber på den tyske fabrikken. Administrativt ansatte har blitt bedt om å jobbe hjemmefra til 9. april.

Tidligere melde Reuters at Schindler kan ha tapt flere hundre millioner sveitsiske franc fra årets salg som en følge av koronaviruset. Kina står for mer enn halvparten av verdens nyinstallasjoner, og for Schindler utgjør Asia-Pacific-regionen 27 prosent av salget.

Siste artikler

DE ANSATTE I SCHINDLER AUSTRALIA STREIKER FOR TRYGGERE ARBEIDSPLASSER

Siden slutten av august har 500 ansatte hos Schindler Lift i Australia vært i streik, støttet av fagforeningen Electrical Trades Union (ETU).

TKE SEIRET IGJEN

Som forventet skinte solen denne siste dagen i august, da den førtiende heiscupen ble sparket i gang på kunstgresset til CEM Bogatell, sentralt beliggende i Barcelona.

Praktisk informasjon heiscup 2024

Nedenfor finner du praktisk informasjon om årets heiscup som arrangeres til helgen 30/8 til 1/9.

HAR DU MELDT DEG PÅ KURS ENNÅ?

Heisbransjens Utdanningssenter melder om fortsatt ledige plasser på ukeskursene frem mot jul – men vær rask for plassene fylles fort opp!
2,494FølgereLik
1,080FølgereFølg
45AbonnenterAbonnér
X