8. september 2024

På tide å søke lærlingplass

Er du interessert i å jobbe som heismontør? Nå er tiden inne for å søke om lærlingplass.

Holder du på å fullføre VG2 og ønsker å søke deg lærlingplass i et spennende og variert yrke? Da er kanskje heismontørfaget noe for deg. Faget passer for både gutter og jenter.

Utdanningskravet for å bli heismontør er to år på yrkesfag og to og et halvt år i en heisbedrift. Heismontørfaget bygger på Vg1 Elektrofag og Vg2 Elenergi som tilbys ved rundt 130 videregående skoler i Norge.

Les mer her

Ikke alle bedrifter lyser ut stillingene, så interesserte oppfordres til å kontakte bedriftene direkte. Her kan du finne aktuelle heisbedrifter.

De som får lærlingkontrakt gjennomfører et parallelt løp med teoriundervisning ved Opplæringskontor for heisfaget, OPPHEI, i Oslo, og praktisk opplæring ved lærebedriften.

Siste artikler

DE ANSATTE I SCHINDLER AUSTRALIA STREIKER FOR TRYGGERE ARBEIDSPLASSER

Siden slutten av august har 500 ansatte hos Schindler Lift i Australia vært i streik, støttet av fagforeningen Electrical Trades Union (ETU).

TKE SEIRET IGJEN

Som forventet skinte solen denne siste dagen i august, da den førtiende heiscupen ble sparket i gang på kunstgresset til CEM Bogatell, sentralt beliggende i Barcelona.

Praktisk informasjon heiscup 2024

Nedenfor finner du praktisk informasjon om årets heiscup som arrangeres til helgen 30/8 til 1/9.

HAR DU MELDT DEG PÅ KURS ENNÅ?

Heisbransjens Utdanningssenter melder om fortsatt ledige plasser på ukeskursene frem mot jul – men vær rask for plassene fylles fort opp!
2,494FølgereLik
1,080FølgereFølg
45AbonnenterAbonnér
X