8. september 2024

Et virtuelt besøk til heismessa i Augsburg

Hadde du ikke anledning til å reise til heismessa, Interlift, i Augsburg? Fortvil ikke – nå kan du besøke heismessa online!

I perioden 26. til 29. april 2022 gir arrangøren deg muligheten til å besøke Interlift 2022 virtuelt ved å følge lenken.

Interlift er en heismesse i Augsburg, utenfor München i Tyskland. De reklamerer med at de har cirka 500 utstillere med alt innenfor innen heis og rulletrapp. Normalt avholdes messa om høsten i årstall som slutter på oddetall, men på grunn av pandemien ble det ingen utstilling i 2021. Neste messe er planlagt 17. til 20. oktober 2023. Du kan se bilder fra Interlift her.

Siste artikler

DE ANSATTE I SCHINDLER AUSTRALIA STREIKER FOR TRYGGERE ARBEIDSPLASSER

Siden slutten av august har 500 ansatte hos Schindler Lift i Australia vært i streik, støttet av fagforeningen Electrical Trades Union (ETU).

TKE SEIRET IGJEN

Som forventet skinte solen denne siste dagen i august, da den førtiende heiscupen ble sparket i gang på kunstgresset til CEM Bogatell, sentralt beliggende i Barcelona.

Praktisk informasjon heiscup 2024

Nedenfor finner du praktisk informasjon om årets heiscup som arrangeres til helgen 30/8 til 1/9.

HAR DU MELDT DEG PÅ KURS ENNÅ?

Heisbransjens Utdanningssenter melder om fortsatt ledige plasser på ukeskursene frem mot jul – men vær rask for plassene fylles fort opp!
2,494FølgereLik
1,080FølgereFølg
45AbonnenterAbonnér
X