8. september 2024

STATUS FRA KURSSENTERET

Vi er nå ferdig med FSE kurs for 2024, og vi er ca. halvveis med ukeskursene.

Vi har tidligere i år hatt problemer med å fylle opp ukeskursene – men nå på våren og starten av høsten er alle kursene fulle. Noe vi synes er veldig bra, og om du gikk glipp av et av kursene nå i vår, er det greit å huske på at det er førstemann til å melde seg på som får velge kursuke først.

Siste uke med undervisning på senteret før ferien var uka før sankthans. For på sommeren er det vanskelig å få kursdeltagere, så vi starter ikke opp med kurs igjen før slutten av august. For oss på senteret handler denne tiden om sommerferie, og til å forberede kursene for 2025.

Fremmedfabrikat

Vi møter alle produkter vi ikke kan så godt og som i mange tilfeller er helt ukjente for oss. Dette er krevende, og vi trenger gode rutiner for å jobbe på nye og ukjente løsninger. HBU kurset i 2025 kommer derfor i stor grad til å ta for seg feilsøking og fremmedfabrikat.

FSE

FSE kurset begynner igjen i januar 2025, og vil fortsette med ny innpakning, men ellers i samme stil som i år, og tidligere år.

Opphei

For Opphei så er det bra trykk med mange lærlinger. Nå er det et dobbelt kull som er ferdig med teoretisk eksamen, og skal snart opp til fagprøven. Og på høsten kommer neste års lærlinger, som ser ut til å bli en enkelt klasse. Men det er fortsatt høyt trykk og mange lærlinger.

Ønsker du å bidra?

Vi trenger flere instruktører og folk til å utvikle kurs. Ønsker du å bidra med dine kunnskaper i utvikling av kurs eller med undervisning, så setter vi pris på om du tar kontakt. Ta da kontakt med steinar@heisutdanning.no.

Har du utstyr eller bilder og video som du tenker er interessant for oss, så kan du ta kontakt med post@opphei.no eller post@heisutdanning.no. 

Kurs

Har du ikke meldt deg på kurs for 2024 enda er det ikke for sent. Gå da inn på www.heisutdanning.no for å melde deg på, eller benytt QR-koden. Det er ikke for sent, men jo lenger du venter, jo mindre blir det ledige kursdato

Skann QR-koden for å melde deg på kurs på HBU.
Martin Granseth
Martin Gransethhttp://heisutdanning.no/
Granseth er instruktør på Heisbransjens Utdanningssenter (HBU).

Siste artikler

DE ANSATTE I SCHINDLER AUSTRALIA STREIKER FOR TRYGGERE ARBEIDSPLASSER

Siden slutten av august har 500 ansatte hos Schindler Lift i Australia vært i streik, støttet av fagforeningen Electrical Trades Union (ETU).

TKE SEIRET IGJEN

Som forventet skinte solen denne siste dagen i august, da den førtiende heiscupen ble sparket i gang på kunstgresset til CEM Bogatell, sentralt beliggende i Barcelona.

Praktisk informasjon heiscup 2024

Nedenfor finner du praktisk informasjon om årets heiscup som arrangeres til helgen 30/8 til 1/9.

HAR DU MELDT DEG PÅ KURS ENNÅ?

Heisbransjens Utdanningssenter melder om fortsatt ledige plasser på ukeskursene frem mot jul – men vær rask for plassene fylles fort opp!
2,494FølgereLik
1,080FølgereFølg
45AbonnenterAbonnér
X