16. september 2024

Praktisk informasjon heiscup 2024

Nedenfor finner du praktisk informasjon om årets heiscup som arrangeres til helgen 30/8 til 1/9.

Ankomst

Flyet ditt lander mest sannsynlig på hovedflyplassen El Prat (BCN). En taxitur fra terminalen på flyplassen til hotellet i sentrum koster deg et sted mellom 25 og 35 euro, og tar rundt 20 minutter. Dersom du ønsker å ta kollektivt finnes det muligheter med metro-, buss- og tog.

Hotell

Hotellet som vi har avtale med heter INNSiDE Barcelona Apolo, rett ved La Rambla – omtrent så sentralt som du får det. 

Her vil både trekningen på fredag kveld og banketten på lørdag foregå.

Trekning – fredag klokken 19.00

Som vanlig trekker vi lagoppsettet dagen før cupen, altså fredag 30. august fra klokka 19.00. Arrangementet vil foregå på hotellet i et eget område holdt av til oss hvor det servers drikke og snacks.

Som før vil cupoppsettet bli trukket, og all info om regler og alt annet praktisk angående cupen vil bli gjennomgått. 

Fotballcup – lørdag klokken 09.30

Selve cupen spilles på en bane som ligger et lite stykke unna hotellet, rett ved en av de mange flotte strendene i Barcelona. Området heter CEM Bogatell, og vi spiller på en stor kunstgressbane delt opp i to 5-a-side-baner og en fribane til oppvarming og andre aktiviteter. 


Cupen sparkes i gang en gang mellom 09.30 og 10.00, lørdag 31. august, og vi setter opp busser fra hotellet klokka 09.00. Og for at ingen skal bli stående igjen alene og forlatt når cupen er over, vil det også settes opp busser til returen.

Bankett – lørdag klokken 19.00

Banketten finner sted på hotell INNSiDE Barcelona Apolo. Dørene åpnes klokken 19.00 og maten serveres fra klokken 20.00.

Les mer om heiscup i Barcelona her!

Vi ønsker alle lag og deltagere lykke til i årets heiscup. Ta vare på hverandre og benytt tiden til å stifte bekjentskap på tvers av klubbene.

Ps!  Husk at Barcelona er kjent for lommetyveri.

Søk opp foreningen på snapchat (HMF1930) for å holde deg oppdatert under hele heiscupen!

Siste artikler

NYTT 40-TIMERSKURS FOR VERNEOMBUD

EL og IT i Oslo og Akershus avholder 40-timerskurs for verneombud i høst.

OVERENSKOMSTEN 2024 ER FERDIG TRYKKET

En ny oppdatert utgave av Overenskomsten for Heisfaget for perioden 2024-2026 er kommet fra trykk – og kan hentes på foreningskontoret.

TRETTENDE ETASJE

Den irrasjonelle og intense frykten for tallet tretten har opphav som strekker seg langt tilbake i tid. Ville du ha nektet å bo i trettende etasje av frykt for egen sikkerhet?

DE ANSATTE I SCHINDLER AUSTRALIA STREIKER FOR TRYGGERE ARBEIDSPLASSER

Siden slutten av august har 500 ansatte hos Schindler Lift i Australia vært i streik, støttet av fagforeningen Electrical Trades Union (ETU).
2,494FølgereLik
1,081FølgereFølg
45AbonnenterAbonnér
X