16. oktober 2024

MARKUS TAR FOR SEG KVARTSTØV I SAMTALE MED ELEKTRIKERNE

Nylig var foreningen invitert med i podkasten til elektrikerne for å snakke om det helsefarlige og potensielt dødelig støvet.

I podkasten som er ledet av Kim Olav Johansen og Morten Svendsen, er leder av HMF, Markus Hansen, invitert for å snakke om en av de større ukjente farene i byggebransjen.

Så logg deg inn på Spotify for å lytte til episode 8 av podkasten med tittelen «Ohms lov».

Følg denne linken for å lese mer om kvartstøv.

Siste artikler

HEISMONTASJEN PÅ NYE DRAMMEN SYKEHUS

I 2019 var oppstarten for byggingen av nye Drammen sykehus, som etter planene skal stå klart i 2025. Da skal det det nye sykehuset erstatte dagens Drammen sykehus og Blakstad sykehus.

DSB PRESISERER KRAV TIL FAGLIG LEDER

Den 3. september var det møte i Standard Norge komité (SN/K-037) som omhandler heis, løfteinnretninger, rulletrapp og rullefortau.

PÅ HJUL FOR FRED I UKRAINA

Annekteringen av Krimhalvøya i 2014 skulle vise seg å bare være Russlands første skritt til en storskala invasjon av nabolandet. For den 24. februar 2022 invaderte og gjennomførte russiske tropper store angrep i Ukraina, og første krig i Europa siden andre verdenskrig var et faktum.

Døde etter å ha sittet fastklemt i en vindmølleheis

Fredag den 20. september satt en person fastklemt i flere timer i en heis ved en vindmøllepark i Piteå kommune i Sverige.
2,497FølgereLik
1,087FølgereFølg
45AbonnenterAbonnér
X